پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد
سرخط خبرها

دستور پخت کیک شکلاتی کرم دار

  • کد خبر: ۵۱۶۴۸
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
دستور پخت کیک شکلاتی کرم دار
اگر به خامه علاقه ندارید یا به علت داشتن رژیم، خامه برایتان خوب نیست و می‌خواهید کیک بپزید و دوست هم ندارید کیک ساده بپزید، پیشنهاد می‌کنم کیک کرم داری را که این هفته می‌خواهیم دستور تهیه آن را آموزش بدهیم امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر به خامه علاقه ندارید یا به علت داشتن رژیم، خامه برایتان خوب نیست و می‌خواهید کیک بپزید و دوست هم ندارید کیک ساده بپزید، پیشنهاد می‌کنم کیک کرم داری را که این هفته می‌خواهیم دستور تهیه آن را آموزش بدهیم امتحان کنید. یک کیک سالم، خوشمزه و مقوی که بسیار هم راحت تهیه می‌شود.

مناسب برای
١٠ نفر

٤٠ دقیقه

٨٠٠ تومان
 
مواد لازم
تخم مرغ   ۳ عدد
شکر   یک لیوان سرخالی
روغن مایع   دوسوم لیوان
آب جوش   نصف لیوان
پودرکاکائو   ۲ قاشق غذاخوری
وانیل   اندک
بیکینگ پودر   یک قاشق غذاخوری سرخالی
آرد   ۵/۱ لیوان + ۶ قاشق غذاخوری
شیر   ۳ لیوان
نشاسته ذرت   ۲ قاشق غذاخوری
کره   ۵۰ گرم
شکلات تخته‌ای   ۱۰ گرم

روغن و کاکائو را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس داخل ظرف دیگری وانیل و شکر را با هم زن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود. حالا آن را به مخلوط کاکائو و روغن اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید.
 
کیک شکلاتی کرم دار
 
تخم مرغ و آب جوش را به مخلوط اضافه کنید و با دور تند هم زن، آن را هم بزنید. مراقب باشید این کار را دیر انجام ندهید، چون تخم مرغ می‌بندد. سپس ۵/۱ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری از آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق، آن را از یک جهت هم بزنید.
 
کیک شکلاتی کرم دار
کف قالب کمربندی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. قالب را ٤٠ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد گرم کرده اید بگذارید تا کیک بپزد.
 
کیک شکلاتی کرم دار
 
برای درست کردن کرم روی کیک هم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید تا غلظت آن به حد فرنی برسد. سپس شیر، کره، نشاسته ذرت، ۴ قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط و به شکلات اضافه کنید. کرم را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود. روی سطح کیک را با کمی آب میوه یا شیر مرطوب کنید و کرم را روی آن بریزید.
 
کیک شکلاتی کرم دار
 
نکته: بعد از ریختن کرم روی کیک می‌توانید روی آن را هر طور دوست دارید تزیین کنید.
نکته: پس از ۳۰ دقیقه از آغاز زمان پخت کیک، آن را با یک چوب خلال بررسی کنید. اگر خمیر به چوب خلال نچسبد، کیک آماده است و زمان باید پخت را متوقف کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->